Om Eletheria Wine Group

Om Eletheria Wine Group

Välkommen till Eletheria Wine Group & Associates AB!

Eletheria Wine Group är ett erfaret och dynamiskt importföretag med ett brinnande intresse för spännande viner från småskaliga producenter. Vi älskar goda viner och att dela med oss av vår erfarenhet samt glädjen och passionen bakom vinets ädla dryck.

Vår specialitet är den Gamla vinvärlden. Hos oss kommer du att finna högkvalitativa produkter i alla prissegment, främst från Spanien, Italien och Frankrike, men vi tar även in godbitar från andra länder.

Vår inriktning baseras på ursprung, kvalitet och prisvärde. Därför är de viner vi valt gjorda på lokala druvsorter och gärna internationellt premierade. De kommer från familjeägda vingårdar där vi har funnit yrkeskärlek och stolthet i varje flaska.

Vi som arbetar på Eletheria Wine Group har tillsammans mer än ett sekel av erfarenhet från vinvärlden. Vår uppgift är att hjälpa våra kunder att vara framgångsrika och vår ambition att vara den erfarna och starka samarbetspartner du behöver för att kunna erbjuda dina gäster en total vinupplevelse – inom HoReCa eller som privatperson.

Vi levererar till Systembolaget, HoReCa och tax free i hela Sverige, så välkommen att botanisera i vår produktportfölj! Du kommer inte att bli besviken!

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter. Anmäl dig också gärna till vårt nyhetsbrev!

Team Eletheria

 Instagram Eletheria

 Nyhetsbrev

 Vinprovningar och kurser

 Eletheria  Sharing Moments

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år.

Ja jag är över 25 år. Jag vill gå vidare!